Școala ALTFEL | Săptămâna VERDE

 „Copilul râde

Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul!”

Școala Altfel și Săptămâna Verde ne oferă șansa de a petrece mai mult timp în natură, posibilitatea de a descoperi  informații utile despre mediul înconjurător.

Programele tematice Puncte Cardinale (tematică eco-montană) și Imago Mundi (tematică eco-art) se adresează grupurilor de elevi (6-16 ani) organizate și însoțite de cadre didactice.

scoala-altfel-saptamana-verde-tabere-modus-vivendi

Fiecare grup este unic, are nevoi și așteptări diferite. Tocmai de aceea, programele tematice pot fi personalizate și optimizate pentru fiecare grup în parte. Împreună găsim cele mai bune soluții pentru grupul Dvs.!  Scoala Altfel | Săptămâna Verde!

Programele Puncte Cardinale și Imago Mundi pot avea o durata de 3 /4 / 5 zile, includ activități multiple (educative și distractive) și sunt disponibile in mai multe locații:
– Munții Apuseni (Vârtop-Arieseni), Munții Făgăraș (Porumbacu-Valea Avrigului), Munții Bucegi (Bran-Moieciu), Munții Șureanu (Costești-Cetățile dacice), Munții Cindrel (Păltiniș), Munții Rodnei (Borșa-Maramureș). Activitățile propuse vor fi adaptate pentru fiecare categorie de vârstă. Scoala Altfel | Săptămâna Verde!

Informații utile!

Cazarea participanților se face în unități clasificate*** (pensiune/complex turistic), în camere cu 2/3/4 locuri (baie proprie, TV). Masa va fi servită în sala de mese/salonul restaurant din pensiune.

Oferta fiecărui program va fi întocmită la cerere, ținând cont de programul ales (activitățile incluse), locația (zonă) și de numărul de participanți.

scoala-altfel-saptamana-verde-modus-vivendi

PUNCTE CARDINALE  |  IMAGO MUNDI

programe MODUS VIVENDI derulate în parteneriat cu BLUE CONCEPT SRL.

Informații și înscrieri

0744.425.925, 0744.246.180
[email protected]  |  [email protected]

VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG!