0744425925 [email protected]

Călători în timp

tabără de vară

cu tematică etno-istorică

Programul ”Călători în timp” s-a născut din dorința de a promova valorile tradiționale românești, de a stimula interesul tinerilor pentru cunoașterea și înțelegerea istoriei și de a-i implica pe aceștia în activități cu scop educativ care să le cultive spiritul civic, competițional, de echipă, dar și cel de fair-play.

tabara-de-vara-seara-chitara

Călători în timp (6 zile / 5 nopți)

1.520 lei / participant

Sunt incluse: programul de activități prezentat mai jos, excursie cu autocar/microbus la Sarmizegetusa Regia, biletul de intrare la Sarmizegetusa Regia, diplomă de participare, cazare (5 nopți), masă (3 mese/zi x 5 zile).

PROGRAM DE ACTIVITĂȚI: drumeție la Cetatea Costești (reședința regelui dac Burebista, obiectiv UNESCO); excursie la Sarmizegetusa Regia* (capitala statului dac, obiectiv UNESCO); prezentări de echipament militar și civil (epocă daco-romană, cavaleri medievali); jocuri tematice (Rota, Tali, Delta); tir cu arcul, atelier de ceramică, teatru de umbre, sisteme vechi de scriere, atelier de heraldică, jocuri outdoor și indoor, ateliere de creație; discotecă, karaoke, carnaval, proiecții, seri de chitară.

Categoria de vârstă: 6-14 ani (grupuri organizate). Pentru informații suplimentare privind organizarea grupurilor vă rugăm să ne contactați!

*alternativă în caz de vreme nefavorabilă – excursie la Hunedoara, cu intrare inclusă la Castelul Corvinilor.

SERII DE TABĂRĂ - 2023

I.        26 iunie – 1 iulie
II.         1 iulie – 6 iulie
III.       6 iulie – 11 iulie
IV.       2 august – 7 august

CAZARE | MASĂ

Cazarea participanților se face în pensiunea Cotiso, în camere cu 2/3 sau 4 locuri (pat simplu sau matrimonial). Toate camerele au TV și baie proprie cu cabină de duș. 

Masa se serveste în restaurantul/terasa pensiunii Cotiso (mic dejun, prânz, cină).

PROGRAMUL ZILNIC

Tabara de vara Calatori in timp

Programul zilnic se stabilește pe categorii de vârstă și în funcție de condițiile meteo existente la fața locului.

ECHIPA

Echipa MODUS VIVENDI este formată din oameni cu o vastă experiență în activitățile dedicate copiilor și tinerilor, colegi pricepuți și entuziaști cu profesii și preocupări din domenii diferite (profesori, artiști, medici, studenți etc.)

EXCURSII OPȚIONALE

Tabara de vara Calatori in timp

În județul Hunedoara pot fi vizitate numeroase obiective turistice de larg interes: Castelul Hunedoara, Cetatea Devei, Arsenal Park, Sarmizegetusa Ulpia Traiana, Biserica de la Densuș, Mănăstirea Prislop etc.

La solicitarea grupului, într-una din zilele de tabără poate fi organizată o excursie opțională (nu este inclusă în costul taberei) la unele dintre aceste obiective. În funcție de numărul de participanți și de traseul dorit, vom solicita o oferta transportatorilor locali și o vom comunica organizatorului de grup pentru a decide oportunitatea acestei excursii.

INFORMAȚII ȘI ÎNSCRIERI

Tabara de vara Calatori in timp

0744.425.925;
0744.246.180
[email protected]
[email protected]

LOCUL DE DESFĂȘURARE

Pensiunea COTISO se află situată într-un cadru natural deosebit de pitoresc, în Munții Orăștiei, la mică distanță de cetatea dacică Costești-Cetățuie. Pensiunea dispune de spații de cazare și restaurant, o curte imensă cu terenuri de joacă, foișoare, diverse alte spații pentru activități. Mai multe informații despre pensiune: www.pensiuneacotiso.ro

Costești – Cetățile dacice (Munții Orăștiei, județul Hunedoara)

FIȘA DE ÎNSCRIERE

Fiecare participant va completa o fișă de înscriere (fișa conține date personale, lista cu echipamentul necesar, reguli de grup, acceptul părinților etc). Fișa de înscriere împreună cu avizul epidemiologic vor fi prezentate de către fiecare participant la sosirea în tabără.

ASISTENȚĂ MEDICALĂ

Organizatorii asigură asistență medicală permanentă!

Avizul epidemiologic (eliberat de medicul de familie sau de la cabinetul medical al școlii) se obține în intervalul 24-48 ore înainte de sosirea în tabără.

TRANSPORT

Participanții pot opta pentru următoarele
variante de transport (nu este inclus în preț):
• autocar / microbus (cursă specială);
• tren sau microbus /autocar (curse de linie) până în gara Orăștie (transferul grupului contracost până în locație – transportatori locali).

INFORMAȚII ȘI ÎNSCRIERI

0744.425.925
0744.246.180

[email protected]
[email protected]

Călători în timp

un program MODUS VIVENDI derulat în
parteneriat cu 
BLUE CONCEPT SRL și cu sprijinul Pensiunii COTISO.

Imaginile grupate în galerie prezintă o mică parte din povestea noastră de peste ani. Vă așteptăm cu drag să participați la programele noastre pentru a scrie împreună noi pagini de poveste …!

peste 20 ani