0744425925 [email protected]

Dor de munte, 2024

tabără de vară

cu tematică eco-montană

Descoperim împreună tainele muntelui și bucuria de a petrece timp în natură, de a lega prietenii ce se păstrează peste ani!

“După 20 de ani”
, Tabara de vara Muntele – un prieten la înălțime rămâne unul dintre cele mai apreciate programe tematice aflate acum în portofoliul Modus Vivendi. 

muntele-un-prieten-la-inaltime-tabara-de-vara-modus-vivendi

Dor de munte (6 zile / 5 nopți)

1.650 lei / participant *

Sunt incluse: programul de activități prezentat mai jos, o excursie la Sibiu (autocar/microbus), biletul de intrare la Muzeul ASTRA, diplomă de participare, cazare (5 nopți), masă (3 mese/zi x 5 zile).

PROGRAM DE ACTIVITĂȚI: drumeții în împrejurimile stațiunii Păltiniș, orientare turistică (hartă, busolă, mijloace de orientare neconvenționale), activități în parcul Arena Platoș (activități în parc de cățărare sau sanie vara), prezentare echipament montan, tir cu arcul, afiș ecologic, curs de prim ajutor), jocuri outdoor și indoor, ateliere de creație, discotecă, karaoke, proiecții, seri de chitară, excursie în Sibiu (tur pietonal ghidat în centrul istoric al orașului, vizitarea Muzeului ASTRA – cel mai mare muzeu în aer liber din Europa).

Categoria de vârstă: 6-14 ani (grupuri organizate). Pentru informații suplimentare privind organizarea grupurilor vă rugăm să ne contactați!

* prețul este valabil pentru înscrierile din perioada octombrie – decembrie 2023; pentru înscrierile din perioadele următoare, în funcție de factori independenți de noi, prețul poate suferi anumite ajustări.

SERII DE TABĂRĂ - 2024

I.        1 iulie  – 6 iulie
II.      7 iulie – 12 iulie
III.    13 iulie – 18 iulie
IV.    19 iulie – 24 iulie
V.     25 iulie – 30 iulie

CAZARE | MASĂ

Cazarea participanților se face în camere cu 2/3 sau 4 locuri (pat simplu sau matrimonial). Toate camerele au TV și baie proprie cu cabină de duș și uscător de păr. 

Masa se serveste în restaurantul/terasa pensiunii (mic dejun, prânz, cină).

PROGRAMUL ZILNIC

Tabara de vara Dor de munte!

Programul zilnic se stabilește pe categorii de vârstă și în funcție de condițiile meteo existente la fața locului.

ECHIPA

Echipa MODUS VIVENDI este formată din oameni cu o vastă experiență în activitățile dedicate copiilor și tinerilor, colegi pricepuți și entuziaști cu profesii și preocupări din domenii diferite (profesori, artiști, medici, studenți etc.)

EXCURSII OPȚIONALE

Tabara de vara Dor de munte!

În zonă pot fi vizitate numeroase obiective turistice de larg interes: Cetatea tărănească de la Câlnic (obiectiv UNESCO), Cetatea Alba Carolina (Alba Iulia), Valea Avrigului (Casa întoarsă, DinoLand), Castelul de lut (Valea Zânelor) etc.

La solicitarea grupului, într-una din zilele de tabără poate fi organizată o excursie opțională (nu este inclusă în costul taberei) la unele dintre aceste obiective. În funcție de numărul de participanți și de traseul dorit, vom solicita o oferta transportatorilor locali și o vom comunica organizatorului de grup.

INFORMAȚII ȘI ÎNSCRIERI

Tabara de vara Dor de munte!

0744.425.925;
0744.246.180
[email protected]
[email protected]

LOCUL DE DESFĂȘURARE

Pensiunea Regina Maria se află situată în stațiunea Păltiniș, zona Arena Platoș, în imediata vecinătate a pădurii de brazi. Pensiunea dispune de spații de cazare și restaurant, teren de joacă, foișor, diverse spații pentru activități.
Întreaga zonă se află sub acoperire GSM iar clienții complexului beneficiază de semnal WI-FI gratuit.

Păltiniș, Munții Cindrel (jud. Sibiu)

FIȘA DE ÎNSCRIERE

Fiecare participant va completa o fișă de înscriere (fișa conține date personale, lista cu echipamentul necesar, reguli de grup, acceptul părinților etc). Fișa de înscriere împreună cu avizul epidemiologic vor fi prezentate de către fiecare participant la sosirea în tabără.

ASISTENȚĂ MEDICALĂ

Organizatorii asigură asistență medicală permanentă!

Avizul epidemiologic (eliberat de medicul de familie sau de la cabinetul medical al școlii) se obține în intervalul 24-48 ore înainte de sosirea în tabără.

TRANSPORT

Participanții pot opta pentru următoarele
variante de transport (nu este inclus în preț):
• autocar / microbus (cursă specială);
• tren sau microbus /autocar (curse de linie) până în gara Sibiu (transferul grupului contracost până în locație – transportatori locali).

INFORMAȚII ȘI ÎNSCRIERI

0744.425.925
0744.246.180

[email protected]
[email protected]

tabara-de-vara-traseu-amfiteatr-transilvania-bucegi

Dor de munte

program MODUS VIVENDI derulat în
parteneriat cu 
BLUE CONCEPT SRL și cu sprijinul Pensiunii Regina Maria.

Imaginile grupate în galerie prezintă o mică parte din povestea noastră de peste ani. Vă așteptăm cu drag să participați la programele noastre pentru a scrie împreună noi pagini de poveste …!

peste 20 ani