0744425925 [email protected]

Muntele, un prieten la înălțime

tabără de vară

cu tematică eco-montană

Descoperim împreună tainele muntelui și bucuria de a petrece timp în natură, de a lega prietenii ce se păstrează peste ani!

“După 20 de ani”
, Tabara de vara Muntele – un prieten la înălțime rămâne unul dintre cele mai apreciate programe tematice aflate acum în portofoliul Modus Vivendi. 

muntele-un-prieten-la-inaltime-tabara-de-vara-modus-vivendi

Muntele, un prieten la înălțime (6 zile / 5 nopți)

1.350 lei / participant

Sunt incluse: programul de activități prezentat mai jos, biletul de intrare la Castelul Bran (turul de bază)*, diplomă de participare, cazare (5 nopți), masă (3 mese/zi x 5 zile).

* Castelul Bran se va vizita în ultima zi de tabără, în drum spre casă!

PROGRAM DE ACTIVITĂȚI: drumeții, orientare turistică (hartă, busolă, mijloace de orientare neconvenționale), activități în parcul de aventură, prezentare echipament montan, tir cu arcul, afiș ecologic, seminarii tematice (marcaje turistice, primul ajutor), jocuri outdoor și indoor, ateliere de creație, discotecă, karaoke, proiecții, seri de chitară.

Categoria de vârstă: 6-14 ani (grupuri organizate). Pentru informații suplimentare privind organizarea grupurilor vă rugăm să ne contactați!

SERII DE TABĂRĂ - 2023

I.        19 iunie – 24 iunie
II.      25 iunie – 30 iunie
III.       1 iulie – 6 iulie
IV.       7 iulie – 12 iulie
V.       13 iulie – 18 iulie
VI.     19 iulie – 24 iulie
VII.   25 iulie – 30 iulie
VIII.  31 iulie – 5 august
IX.      6 august – 11 august

CAZARE | MASĂ

Cazarea participanților se face în camere cu 2/3 sau 4 locuri (pat simplu sau matrimonial). Toate camerele au TV și baie proprie cu cabină de duș și uscător de păr. 

Masa se serveste în restaurantul/terasa pensiunii (mic dejun, prânz, cină).

PROGRAMUL ZILNIC

Tabara de vara Muntele, un prieten la înălțime!

Programul zilnic se stabilește pe categorii de vârstă și în funcție de condițiile meteo existente la fața locului.

ECHIPA

Echipa MODUS VIVENDI este formată din oameni cu o vastă experiență în activitățile dedicate copiilor și tinerilor, colegi pricepuți și entuziaști cu profesii și preocupări din domenii diferite (profesori, artiști, medici, studenți etc.)

EXCURSII OPȚIONALE

Tabara de vara Muntele, un prieten la înălțime!

În zonă pot fi vizitate numeroase obiective turistice de larg interes: Cetatea Râșnov, Dino Park Râșnov, Peștera Valea Cetății, Castelul Peleș etc.

La solicitarea grupului, într-una din zilele de tabără poate fi organizată o excursie opțională (nu este inclusă în costul taberei) la unele dintre aceste obiective. În funcție de numărul de participanți și de traseul dorit, vom solicita o oferta transportatorilor locali și o vom comunica organizatorului de grup pentru a decide oportunitatea acestei excursii.

INFORMAȚII ȘI ÎNSCRIERI

Tabara de vara Muntele, un prieten la înălțime!

0744.425.925;
0744.246.180
[email protected]
[email protected]

LOCUL DE DESFĂȘURARE

Pensiunea ROUA DIMINEȚII*** se află situată în Moieciu de Sus, într-un cadru natural deosebit de pitoresc, la poalele Munților Bucegi. Pensiunea dispune de spații de cazare și restaurant, teren de joacă, foișor, diverse spații pentru activități.
Întreaga zonă se află sub acoperire GSM iar clienții complexului beneficiază de semnal WI-FI gratuit.

Bran – Moieciu de Sus, Munții Bucegi (jud. Brașov)

FIȘA DE ÎNSCRIERE

Fiecare participant va completa o fișă de înscriere (fișa conține date personale, lista cu echipamentul necesar, reguli de grup, acceptul părinților etc). Fișa de înscriere împreună cu avizul epidemiologic vor fi prezentate de către fiecare participant la sosirea în tabără.

ASISTENȚĂ MEDICALĂ

Organizatorii asigură asistență medicală permanentă!

Avizul epidemiologic (eliberat de medicul de familie sau de la cabinetul medical al școlii) se obține în intervalul 24-48 ore înainte de sosirea în tabără.

TRANSPORT

Participanții pot opta pentru următoarele
variante de transport (nu este inclus în preț):
• autocar / microbus (cursă specială);
• tren sau microbus /autocar (curse de linie) până în gara Brașov (transferul grupului contracost până în locație – transportatori locali).

INFORMAȚII ȘI ÎNSCRIERI

0744.425.925
0744.246.180

[email protected]
[email protected]

tabara-de-vara-traseu-amfiteatr-transilvania-bucegi

MUNTELE, UN PRIETEN ...

program MODUS VIVENDI derulat în
parteneriat cu 
BLUE CONCEPT SRL și cu sprijinul Pensiunii Roua Dimineții.

Imaginile grupate în galerie prezintă o mică parte din povestea noastră de peste ani. Vă așteptăm cu drag să participați la programele noastre pentru a scrie împreună noi pagini de poveste …!

peste 20 ani