0744425925 [email protected]

Atelier EXCELSIOR, 2024

tabără de vară

cu tematică eco-ART

Tabara de vara Atelier Excelsior este un proiect dedicat artelor, un cadru generos unde participanții sunt antrenați în activități care să le dezvolte creativitatea și imaginația. În mijlocul naturii, înconjurați de prieteni, ne vom exprima liber trăirile artistice și vom deveni pe rând actori, muzicieni, pictori …

tabara-vara-Atelier-Excelsior-tabere-modus-vivendi

Atelier EXCELSIOR (6 zile / 5 nopți)

1.550 lei / participant *

Sunt incluse: programul de activități prezentat mai jos, biletul de intrare la Castelul Bran (turul de bază)*, diplomă de participare, cazare (5 nopți), masă (3 mese/zi x 5 zile).

* Castelul Bran se va vizita în ultima zi de tabără, în drum spre casă!

PROGRAM DE ACTIVITĂȚI: atelier de pictură | grafică, atelier de modelaj (lut, gips), ateliere eco-art, atelier muzical (ritm, instrumente), atelier de teatru (mișcare scenică, improvizație, exerciții de dicție, pantomimă, teatru de umbre), drumeții, tir cu arcul, jocuri outdoor și indoor, discotecă, karaoke, proiecții, seri de chitară.

Categoria de vârstă: 6-14 ani (grupuri organizate)! Pentru informații suplimentare privind organizarea grupurilor vă rugăm să ne contactați.

* prețul este valabil pentru înscrierile din perioada octombrie – decembrie 2023; pentru înscrierile din perioadele următoare, în funcție de factori independenți de noi, prețul poate suferi anumite ajustări.

SERII DE TABĂRĂ - 2024

I.      25 iunie – 30 iunie
II.      1 iulie – 6 iulie
III.     7 iulie – 12 iulie
IV.   13 iulie – 18 iulie
V.    19 iulie – 24 iulie
VI.   25 iulie – 30 iulie

CAZARE | MASĂ

Cazarea participanților se face în camere cu 2/3 sau 4 locuri (pat simplu sau matrimonial). Toate camerele au TV și baie proprie cu cabină de duș și uscător de păr. 

Masa se serveste în restaurantul/terasa pensiunii (mic dejun, prânz, cină).

PROGRAMUL ZILNIC

Tabara de vara Atelier Excelsior

Programul zilnic se stabilește pe categorii de vârstă și în funcție de condițiile meteo existente la fața locului.

ECHIPA

Echipa MODUS VIVENDI este formată din oameni cu o vastă experiență în activitățile dedicate copiilor și tinerilor, colegi pricepuți și entuziaști cu profesii și preocupări din domenii diferite (profesori, artiști, medici, studenți etc.).

EXCURSII OPȚIONALE

Tabara de vara Atelier Excelsior

În zonă pot fi vizitate numeroase obiective turistice de larg interes: Cetatea Râșnov, Dino Park Râșnov, Peștera Valea Cetății, Castelul Peleș etc.

La solicitarea grupului, într-una din zilele de tabără poate fi organizată o excursie opțională (nu este inclusă în costul taberei) la unele dintre aceste obiective. În funcție de numărul de participanți și de traseul dorit, vom solicita o oferta transportatorilor locali și o vom comunica organizatorului de grup.

INFORMAȚII ȘI ÎNSCRIERI

Tabara de vara Atelier Excelsior

0744.425.925;
0744.246.180
[email protected]
[email protected]

LOCUL DE DESFĂȘURARE

Pensiunea ROUA DIMINEȚII*** se află situată în Moieciu de Sus, într-un cadru natural deosebit de pitoresc, la poalele Munților Bucegi. Pensiunea dispune de spații de cazare și restaurant, teren de joacă, foișor, diverse spații pentru activități.
Întreaga zonă se află sub acoperire GSM iar clienții complexului beneficiază de semnal WI-FI gratuit.

Bran – Moieciu de Sus, Munții Bucegi (jud. Brașov)

FIȘA DE ÎNSCRIERE

Fiecare participant va completa o fișă de înscriere (fișa conține date personale, lista cu echipamentul necesar, reguli de grup, acceptul părinților etc). Fișa de înscriere împreună cu avizul epidemiologic vor fi prezentate de către fiecare participant la sosirea în tabără.

ASISTENȚĂ MEDICALĂ

Organizatorii asigură asistență medicală permanentă!

Avizul epidemiologic (eliberat de medicul de familie sau de la cabinetul medical al școlii) se obține în intervalul 24-48 ore înainte de sosirea în tabără.

TRANSPORT

Participanții pot opta pentru următoarele
variante de transport (nu este inclus în preț):
autocar / microbus (cursă specială);
tren sau microbus /autocar (curse de linie) până în gara Brașov (transferul grupului contracost până în locație – transportatori locali).

INFORMAȚII ȘI ÎNSCRIERI

0744.425.925
0744.246.180

[email protected]
[email protected]

ATELIER EXCELSIOR

un program MODUS VIVENDI derulat în
parteneriat cu 
BLUE CONCEPT SRL și cu sprijinul Pensiunii Roua Dimineții.

Imaginile grupate în galerie prezintă o mică parte din povestea noastră de peste ani. Vă așteptăm cu drag să participați la programele noastre pentru a scrie împreună noi pagini de poveste …!

peste 20 ani