0744425925 [email protected]

Despre noi

TABERE MODUS VIVENDI

EXPERIENȚĂ: peste 20 de ani de tabere tematice, zeci de proiecte, sute de activități și evenimente dedicate copiilor și tinerilor;

ECHIPĂ: cu o vastă experiență, colegi pricepuți și entuziaști, cu profesii și preocupări din domenii diferite (profesori, artiști, medici, studenți etc.)

PARTENERIATE: colaboratori și parteneri de încredere care dau plus valoare activităților MODUS VIVENDI.

PASIUNE: ceea ce ne ține împreună este dragostea de munte, bucuria de a fi alături de prieteni în natură.

TABERE MODUS VIVENDI

sentimente | atitudini | idei | proiecte

ASOCIAȚIA MODUS VIVENDI susține dezvoltarea armonioasă şi polivalentă a societăţii civile. În portofoliul asociației se află numeroase proiecte, acțiuni, evenimente adresate unor categorii diverse de beneficiari: elevi și studenți, părinți și profesori etc. (tabere tematice, spectacole de teatru, festivaluri de muzică, expoziții, competiții sportive, acțiuni de voluntariat).

BLUE CONCEPT SRL – companie cu o vastă experiență în domeniul activităților dedicate copiilor: evenimente culturale, after-school, spații de joacă, petreceri tematice, activități editoriale etc. De-a lungul anilor, BLUE CONCEPT a fost inplicată în organizarea de tabere tematice, ateliere de creatie, festivaluri, expozitii, diverse activități pedagogice adresate elevilor și studenților.

Această experiență acumulată în timp contribuie din plin la buna organizare și desfășurare a activităților MODUS VIVENDI!