Despre noi

TABERE MODUS VIVENDI

EXPERIENȚĂ: peste 20 de ani de tabere tematice, zeci de proiecte, sute de activități și evenimente dedicate copiilor și tinerilor;

ECHIPĂ: colegi experimentați și entuziaști, cu profesii și preocupări din domenii diferite (profesori, artiști, medici, studenți etc.)

PARTENERIATE: colaboratori și parteneri de încredere care dau plus valoare activităților MODUS VIVENDI.

PASIUNE: ceea ce ne ține împreună este dragostea pentru munte, bucuria de a fi alături de prieteni în natură.

BLUE CONCEPT – companie cu o vastă experiență în domeniul activităților dedicate copiilor: tabere, after-school, spații de joacă, petreceri tematice, ateliere de creație etc. De asemenea, de-a lungul anilor, BLUE CONCEPT a fost inplicată în organizarea de evenimente culturale, festivaluri, expoziții, diverse activități pedagogice adresate elevilor și studenților.

ASOCIAȚIA MODUS VIVENDI susține dezvoltarea armonioasă şi polivalentă a societăţii civile. În portofoliul asociației se află numeroase proiecte, acțiuni, evenimente adresate unor categorii diverse de beneficiari: elevi și studenți, părinți și profesori etc. (tabere tematice, spectacole de teatru, festivaluri de muzică, expoziții, competiții sportive, acțiuni de voluntariat).

VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG!