Legende din Țara Făgărașului

tabără de vară

cu tematică eco-montană

Vă invităm să trăiți aventura unei săptămâni de poveste în Țara Făgărașului, un ținut istoric transilvănean bogat în legende! Vegheați de falnicele creste ale Munților Făgăraș, vom redescoperi bucuria de a face mișcare în natură, de a învața prin joc,  vom lega prietenii trainice și vom descoperi … ZĂPADĂ în mijlocul verii!!!

tabara-de-vara-seara-chitara

Legende din Țara Făgărașului (6 zile / 5 nopți)

            / participant

Sunt incluse: programul de activități prezentat mai jos, excursie cu autocar/microbus la Bâlea Lac (Transfăgărășan)*, biletul de intrare la Castelul de lut din Valea Zânelor sau Povestea Calendarului (la alegere), diplomă de participare, cazare (5 nopți), masă (3 mese/zi x 5 zile).

*alternativă în caz de vreme nefavorabilă – excursie la Sibiu, cu intrare inclusă la Parcul ASTRA Sibiu.

PROGRAM DE ACTIVITĂȚI: drumeție pe Valea Porumbacului (vizită la Povestea Calendarului / Castelul de lut din Valea Zânelor); excursie la Bâlea Lac (Transfăgărășan) sau la Sibiu (tur pietonal în centrul vechi, Parcul ASTRA); orientare turistică (hartă, busolă), tir cu arcul; ECO ateliere, prezentare echipament montan, amenajarea unei tabere de corturi, afiș ecologic; jocuri outdoor și indoor, ateliere de creație; proiecții, discotecă, concursuri; karaoke, seri de chitară.

Categoria de vârstă: 6-14 ani (grupuri organizate). Pentru informații suplimentare privind organizarea grupurilor vă rugăm să ne contactați!

SERII DE TABĂRĂ

I.         2 iulie – 7 iulie
II.       8 iulie – 13 iulie
III.   14 iulie – 19 iulie
IV.    20 iulie – 25 iulie

CAZARE | MASĂ

Cazarea participanților se face în camere cu 2/3 sau 5 locuri (pat simplu sau matrimonial). Toate camerele au TV și baie proprie. 

Masa se serveste în restaurantul/terasa pensiunii (mic dejun, prânz, cină).

PROGRAMUL ZILNIC

Tabara din Tara Fagarasului

Programul zilnic se stabilește pe categorii de vârstă și în funcție de condițiile meteo existente la fața locului.

ECHIPA

Echipa MODUS VIVENDI este formată din oameni cu o vastă experiență în activitățile dedicate copiilor și tinerilor, colegi pricepuți și entuziaști cu profesii și preocupări din domenii diferite (profesori, artiști, medici, studenți etc.)

EXCURSII OPȚIONALE

Tabara din Tara Fagarasului

În zonă pot fi vizitate numeroase obiective turistice de larg interes: Sibiu, stațiunea Păltiniș, Brambura Parc și Panoramic Parc pe Valea Avrigului etc.

La solicitarea grupului, într-una din zilele de tabără poate fi organizată o excursie opțională (nu este inclusă în costul taberei) la unele dintre aceste obiective. În funcție de numărul de participanți și de traseul dorit, vom solicita o oferta transportatorilor locali și o vom comunica organizatorului de grup.

INFORMAȚII ȘI ÎNSCRIERI

Tabara din Tara Fagarasului

0744.425.925;
0744.246.180
[email protected]
[email protected]

LOCUL DE DESFĂȘURARE

Pensiunea CURTEA PORUMBĂCEANĂ *** este amplasată pe un teren generos de peste 13.000 mp., într-un cadru natural unic, la poalele Munților Făgăraș. Pensiunea dispune de spații de cazare și restaurant amenajate în stil rustic, terasă, foișor, diverse alte spații pentru activități. Întreaga zonă se află sub acoperire GSM iar clienții complexului beneficiază de semnal WI-FI gratuit.

Porumbacu de Sus, Munții Făgăraș (jud. Sibiu)

FIȘA DE ÎNSCRIERE

Fiecare participant va completa o fișă de înscriere (fișa conține date personale, lista cu echipamentul necesar, reguli de grup, acceptul părinților etc). Fișa de înscriere împreună cu avizul epidemiologic vor fi prezentate de către fiecare participant la sosirea în tabără.

ASISTENȚĂ MEDICALĂ

Organizatorii asigură asistență medicală permanentă!

Avizul epidemiologic (eliberat de medicul de familie sau de la cabinetul medical al școlii) se obține în intervalul 24-48 ore înainte de sosirea în tabără.

TRANSPORT

Participanții pot opta pentru următoarele
variante de transport (nu este inclus în preț):
• autocar / microbus (cursă specială);
• tren sau microbus /autocar (curse de linie) până în gara Avrig (transferul grupului contracost până în locație – transportatori locali).

INFORMAȚII ȘI ÎNSCRIERI

0744.425.925
0744.246.180

[email protected]
[email protected]

Legende din Țara Făgărașului

un program MODUS VIVENDI derulat în
parteneriat cu 
BLUE CONCEPT SRL și cu sprijinul Pensiunii Curtea Porumbăceană.

Imaginile grupate în galerie prezintă o mică parte din povestea noastră de peste ani. Vă așteptăm cu drag să participați la programele noastre pentru a scrie împreună noi pagini de poveste …!

peste 20 ani