0744425925 [email protected]

Înscrierea grupurilor

Grupurile de elevi participanți se constituie la inițiativa cadrelor didactice care vor organiza și vor însoți grupul în tabără. Elevii sau părinții acestora pot propune/recomanda cadrelor didactice din școală participarea la un program MODUS VIVENDI. Și în acest caz, grupul va fi organizat și însoțit de cadre didactice din școala respectivă.

Pentru înscrierea grupurilor la taberele MODUS VIVENDI  se vor parcurge următorii pași:

  1. cadrul didactic, coordonator al grupului de elevi, verifică telefonic (0744.425.925) sau prin email ([email protected]) disponibilitatea locurilor solicitate în seria de tabără dorită;
  2. după confirmarea diponibilității locurilor se face o rezervare de principiu și se stabilește un termen pentru plata avansului (300 lei/participant)*; la termenul convenit, cadrul didactic primește factura în format electronic și efectuează plata avansului prin transfer bancar; împreună cu factura se va trimite și acordul de participare (fișa de grup) și fișa individuală de înscriere (pentru elevi); după semnarea acordului de participare și plata avansului, rezervarea este finalizată (*avansul nu este returnabil, se acceptă înlocuitor).
  3. restul de plată se va achita până la sosirea în locație.

 

Vă stam la dispoziție pentru orice informații suplimentare.

Tabere MODUS VIVENDI

0744.425.925

[email protected]